header
متن مورد نظر

دستور شکلات اکلیلی مجلسی نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شکلات اکلیلی مجلسی نوروز 95

مواد لازم:

شکلات از نوع دلخواه (سفید، شیری یا تلخ) ۱۰ گرم ضربدر تعداد شکلاتی که نیاز دارید.

(۳۰۰گرم برای ۳۰ قطعه)

اکلیل پودری خوراکی مخصوص شکلات نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

قالب‌ها را کاملاً خشک و تمیز کنید، طوری که عاری از رطوبت و پرز باشند. به کمک قلم موی کاملاً خشک، ریز و نرمی اکلیل را به کل قالب و یا به قسمت‌های خاص مورد نظر بکشید طوری که به صورت یک لایه‌ی نازک روی سیلیکون کشیده شود. شکلات را وزن کرده با حرارت غیر مستقیم (درون مایکروویو، روی بخار کتری یا درون دستگاه مخصوص) مذاب کنید. به عنوان ساده‌ترین راه شکلات مذاب را درون قالب ها ریخته، چند بار آن را روی سطح کار بزنید تا حباب‌های هوا خارج شوند و بگذارید شکلات در دمای محیط بسته شود. سپس آن‌ها را برگردانید.

کار با انجام فرایند دمایی به نام تمپرینگ: Tempering

برای این که شکلات قطعه‌ای بافت و براقیت مناسب را داشته باشد و هم چنین به منظور ایجاد ماندگاری بالاتر لازم است به روش زیر عمل شود:

شکلات را ذوب کنید طوری که گرمای آن به درجه‌ی ۴۵ الی ۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برسد. سپس نصف مقدار شکلات را روی سطح کار خشک و سرد ریخته به وسیله‌ی کاردک آن را زیر و رو کنید طوری که دمای آن به حدود ۲۵ الی ۲۷ درجه‌ی سانتی گراد برسد. سپس آن را مجدداً به ظرف محتوی شکلات منتقل کرده، هم بزنید طوری که حرارت شکلات به میانگین ۲۹ الی ۳۱ درجه‌ی سانتی گراد برسد،سپس آن را در قالب ها بریزید و وقتی کاملاً خود را گرفت و سفت شد برگردانید و درون ظرف بچینید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر