header
متن مورد نظر

شیرینی هلالی بادام برای عید نوروز سال ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی هلالی بادام

مواد لازم:

آرد ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرم

پودر بادام ۵۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

روغن یا کره ۱۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره، وانیل و پودر قند را با همزن بزنید. زرده را اضافه کرده با همزن بزنید. همزن را کنار گذاشته آرد را اضافه کرده و در آخر پودر بادام را بیفزایید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

خمیر را ما بین دو کیسه باز کنید.سپس آن را قالب بزنید. شیرینی‌ها را در سینی فر چیده و آن را در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا آماده شود. برای تزیین روی شیرینی می‌توانید از پودر قند و هل الک شده استفاده کنید.

طرز تهیه هلالی بادامی ویژه عید نوروز

طرز تهیه هلالی بادامی ویژه عید نوروز

طرز تهیه هلالی بادامی ویژه عید نوروز

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر