header
متن مورد نظر

شیرینی رویال فندقی مخصوص نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی رویال فندقی مخصوص نوروز 95

مواد لازم :

کره ۹۰ گرم

پودر قند ۵۵ گرم

زرده تخم مرغ ۲عدد

آرد ۲۰۰ گرم

پودر نسکافه ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری

آب داغ ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم رویه شیرینی :

سفیده تخم مرغ ۲عدد

پودر قند ۱۱۰ گرم

وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

پودر نارگیل ۱۲۰ گرم

فندق پودر شده ۶۰ گرم

طرز تهیه رویه شیرینی:

سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا سفید شود، درحین زدن کم کم پودر قند را اضافه کنید، وانیل را اضافه کرده و همزن را خاموش کنید و پودر فندق و پودر نارگیل را کم کم اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر شیرینی :

کره پودر قند را با همزن برقی بزنید تا پوک شود ، زرده های تخم مرغ را تک تک ااضافه کرده و خوب بزنید. نسکافه را با آب داغ حل کنید و اضافه کنید، آرد را کم کم اضافه کنید تا ماد خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را روی سطح صاف باز کرده و با کاتر ۳ سانت قالب بزنید و داخل سینی بچنید و مواد رویه را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی شیرینی بریزید و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ قرار دهید بعد دما را روی ۱۶۰ قرار داده تا رویه شیرینی طلایی شود و حالت شلی نداشته باشد.(حدود ۱۵ دقیقه)

بعد از پخت و خنک شدن می توانید با شکلات آب شده تزئین کنید. این شیرینی داخل ظرف در دار نگهداری شود.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر