header
متن مورد نظر

دستور شیرینی انگشتی نارنگی ویژه سال نو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی انگشتی نارنگی

مواد لازم:

کره ۲۵۰ گرم

پودر شکر ۸۰ گرم یا (یک‌دوم پیمانه)

آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری

آرد ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه)

رنده پوست نارنگی ۲ قاشق سوپخوری

آب نارنگی ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

فندق تست شده ۷۵ گرم (یک‌دوم پیمانه)

شکلات سیاه ذوب شده ۶۰ گرم

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کره، شکر را در یک کاسه متوسط با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند. سپس مخلوط کره و شکر را به یک ظرف بزرگ‌تر انتقال دهید و آرد‌، رنده پوست نارنگی و آب نارنگی و فندق پودر شده را در حد مخلوط شدن به آن اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را داخل پلاستیک قرار داده، آن را ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.سپس از خمیر گلوله‌هایی بر وزن تقریبی ۱۲ گرم برداشته و شکل انگشت‌هایی به طول ۶ سانتی‌متر درآورید. و با فاصله ۳۰ سانتی‌متر از یکدیگر در سینی فر قرار دهید. مجدداً سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. شیرینی‌ها را بعد از ۵ دقیقه به توری فلزی منتقل نمایید تا کاملاً خنک شود و با شکلات سیاه ذوب شده تزیین کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر