header
متن مورد نظر

طرز تهیه نان برنجی عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه نان برنجی عید نوروز 95

مواد لازم:

آرد برنج ۵۰۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

پودر شکر نرم ۱۷۵ گرم

گلاب یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ ۱ عدد

پودر هل ۱ قاشق مرباخوری

تخم‌خرفه به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن و پودر شکر و زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملاً نرم و لطیف شود. سپس سفیده تخم‌مرغ را جداگانه خوب بزنید تا سفت شود. آن را به مواد فوق بیافزایید. پودر هل را با آرد مخلوط کرده همه مواد را با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر گلاب را به مواد اضافه کنید. خمیر آماده را درون قیف با ماسوره کنگره‌دار ریخته در سینی‌فر به صورت دلخواه بریزید می‌توانید این خمیر را با ماسوره ساده درون سینی ریخته و روی خمیر را مهر بزنید سپس تخم‌خرفه روی شیرینی‌ها ریخته درون فر ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دهید رنگ این شیرینی نباید تغییر کند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر