header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی کره ای قرمز

تعداد: ۲۴ عدد

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

۱ ¼  پیمانه آرد کامل

۱/۳  پیمانه شکر

دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو

¼  قاشق چایخوری نمک

نصف پیمانه کره

یک قاشق غذاخوری رنگ غذای قرمز

۸۵  گرم شکلات سفید خرد شده

یک و نیم قاشق چایخوری شورتنینگ

پسته خرد شده

طرز تهیه

فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل یک توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.

روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید. با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید. آنها را با فاصله از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید. روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر