header
متن مورد نظر

دستور شیرینی مربع آجیلی ویژه نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی آجیلی

مواد لازم:

    آرد ۲ لیوان

    پودر کاکائو ۱ لیوان

    روغن یک و نیم لیوان

    شکر ۲ لیوان

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    تخم‌مرغ ۸ عدد

    مخلوطی از انواع مغزیات ۱ لیوان (فندق، بادام، بادام هندی و پسته)

طرز تهیه:

آرد را با پودر کاکائو مخلوط کرده و الک کنید.در ظرفی جداگانه روغن، شکر و وانیل را آنقدر بزنید تا سفید شود.یکی‌یکی تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده، آنگاه همزن را خاموش و مغزیات آجیل را اضافه کنید. در پایان مخلوط آرد و کاکائو را اضافه کنید. سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد را روی آن پهن کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت به شکل مربع برش دهید و روی هر برش را با یکی از مغزیات استفاده شده تزیین کنید. البته از پودر قند نیز برای تزیین می‌توان استفاده کرد./هنر آشپزی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

شیرینی مربع آجیلی

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر