header
متن مورد نظر

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز 95

مواد لازم:

نشاسته ۱ لیوان

آب ۳ لیوان

شکر یک و نیم لیوان

گلاب یک چهارم لیوان

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

مغز گردوی نیمه شده و پودر نارگیل به میزان لازم

طرز تهیه:

نشاسته خشک را در ظرفی ریخته، روی آن را آب سرد بریزید. به طوری که آب، سطح آن را پر کند. پس از ۱۵ دقیقه نشاسته را صاف کرده و بار دیگر ۳ لیوان آب روی آن بریزید و شکر را اضافه کنید. محلول را روی حرارت ملایم گذاشته و آن را مرتب هم بزنید تا جایی که محلول نشاسته کاملاً زلال و شفاف شود.

در این مرحله گلاب و وانیل را به مخلوط اضافه کنید. پودر نارگیل را در سینی گودی پهن کنید به طوری که قطر آن در حدود ۳ تا ۵ سانتیمتر بشود. به کمک یک اهرم سر گرد مثل اتوی گل‌سازی، در پودر نارگیل حفره‌هایی ایجاد کنید.

انتهای هر حفره یک نیمه مغز گردو بگذارید و از مخلوط آماده، آهسته داخل هر حفره بریزید و روی آن را پودر نارگیل بپاشید و بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد باسلوق‌ها را یکی یکی از میان پودر نارگیل بیرون آورده و در کپسول مخصوص بچینید.

نکته:

باید مراقب باشید تا مایع سرد نشود چون در غیر این صورت مایع بسته می‌شود و نمی‌توان آن را داخل قالب‌ها ریخت.

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز 95

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز 95

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز 95

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز 95

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز 95

طرز تهیه باسلوق توپی برای نوروز 95

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر