header
متن مورد نظر

طرز تهیه کوکوی کنگر ویژه فصل بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

درست کردن کوکو کنگر,مواد لازم برای کوکو کنگر

با نحوه پخت کوکوی کنگر آشنا شوید

مواد لازم برای کوکوی کنگر :

کنگر پاک شده ۳۰۰ گرم
 گوشت چرخ کرده ۱۲۰ گرم
 سیب زمینی یک عدد
 پیاز ۲ تا ۳ عدد
هویج ۳ عدد
زرشک ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۵ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده به میزان لازم
ادویه پلویی یک قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه کوکو کنگر:

کنگر تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با ۲ لیوان آب بپزید. هویج را خرد کرده به کنگر اضافه کنید تا پخته شود. سیب زمینی را خرد و سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز‌ها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. همه مواد را در این مرحله با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و ادویه پلویی دارچین دار را به مواد کوکو بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به آنها بیفزایید و به هم بزنید و برای عطر و طعم بیشتر کوکو، زعفران آب کرده را هم به آن اضافه کنید و مایه را در روغن داغ بریزید تا کم‌کم خودش را بگیرد و سرخ شود.

در انتها یک عدد گوجه را ریز خرد کرده و با یک قاشق رب گوجه و یک عدد تخم مرغ و زرشک مخلوط کنید و روی کوکوی بسته شده بریزید و درآن را ببندید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی شود. بعد برش زده و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون و پیازچه تازه تزئین و میل کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر