header
متن مورد نظر

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه برای افطار

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه برای افطار

غذای اصیل ایرانی که با ذائقه همه اعضای خانواده جور است و یادآور خاطرات کودکی است.

مناسب برای :۴ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می‌شده است.

گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می‌شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. سبزیجات تاس کباب بسته به فصل و ذائقه خانواده تغییر می‌کند. برخی افراد از گوجه‌فرنگی، کمی رب، آلو و بادمجان هم استفاده می‌کنند.

مواد لازم:

گوشت گوسفند ۱ کیلو
پیاز یزرگ ۲ عدد
هویج ۳ عدد
سیب‌زمینی ۲ عدد
به ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده به میزان لازم

طرز تهیه:

دنده گوسفندی را به ۴ تکه تقسیم کنید.

هویج و پیاز و سیب‌زمینی را حلقه‌حلقه کنید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید.

داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقه‌های پیاز کف قابلمه بچینید.

روی پیازها تکه‌های گوشت را چیده و روی آن فلفل  و زردچوبه بپاشید.

روی گوشت‌ها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد به‌ها را که به صورت برش‌های پرتقال بریده‌اید بچینید.

در نهایت سیب‌زمینی‌ها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت به‌آرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزه‌ترین قسمت غذا هستند می‌سوزد.

خوشمزه‌شدن این غذا به این دلیل است که به آرامی مواد با هم می‌پزند و اب زیادی هم ندارد.

این خوراک را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر