header
متن مورد نظر

طرز تهیه آش ترخینه دوغ ماه رمضان سال ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه آش ترخینه دوغ ماه رمضان سال 95

مواد لازم

کشک: یک پیمانه

ترخینه دوغ: ۳ قرص

لوبیا چیتی، نخود، عدس: ۲۰۰ گرم

سبزی آش: ۵۰۰ گرم

نمک، زردچوبه، فلفل ‏سیاه: یک قاشق‏ غذاخوری

نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله ۱

قرص ترخینه را حدود ۲ ساعت در آب خیس کنید. سپس با حبوبات که از قبل خیس کرده‌اید به همراه یک لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

مرحله ۲

بعد سبزی را اضافه کرده و پس از چند جوش، نیمی از پیاز داغ و سیر داغ را اضافه کرده و نمک آش را اندازه کنید.

مرحله ۳

بعد از آن که آش جا افتاده شد آن در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ، تزیین کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر