header
متن مورد نظر

تهیه آش کشک ویژه سفره افطار رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

تهیه آش کشک ویژه سفره افطار رمضان 95

سوپ و آش جزو غذاهای پرطرفدار ماه رمضان است و نمی‌شود از خوردنش اجتناب کرد. این آش کشک از آن آش‌های استثنایی است که اگر هم‌سطح آش رشته نباشد از آن کمتر نیست فقط کمی به آن کم توجهی شده است و کسی آن را نمی‌شناسد وگرنه مزه‌اش عالی است.

این آش خوشمزه، آسان، همراه با سبزیجات فراوان و مناسب گیاه‌خواران است و بسیار سالم و مغزی است.

مناسب برای :۵ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

آش ایرانی که برای گیاه‌خواران نیز مناسب است. میزان کالری این غذا ۲۱۶۰ کیلوکالری می باشد.

مواد لازم:

نخود

¼  لیوان

لوبیا قرمز

¼  لیوان

لوبیا چینی

¼  لیوان

عدس

¼  لیوان

برنج

½  لیوان

بلغور گندم

½  لیوان

سبزی آش خرد‌شده

۱٫۵ کیلوگرم

کلم برگ سفید

۵۰۰ گرم

هویج

۲۵۰ گرم

سیب‌زمینی ریز

۲۵۰ گرم

کشک پاستوریزه

۵۰۰ گرم

پیاز داغ

۶- ۷ قاشق غذاخوری

نعناع داغ

۴- ۵ قاشق غذاخوری

روغن مایع

۲- ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه

به میزان لازم

طرز تهیه:

حبوبات را از شب قبل با آب گرم خیس می‌کنیم. سپس آن را با مقداری آب و نمک می‌پزیم.

در قابلمه‌ای مناسب، برنج و بلغور را با آب می‌پزیم و در اواسط پخت کلم و هویج خرد‌شده و سیب‌زمینی را اضافه می‌کنیم و اجازهمی‌دهیم همه مواد به خوبی بپزند و برنج لعاب بیندازد. سپس سبزی آش را اضافه می‌کنیم.

روغن را در تابه گرم می‌کنیم و مقداری زرد‌چوبه را در آن تفت می‌دهیم و همراه پیازداغ، نمک و فلفل به آش اضافه می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم آش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. در نهایت نیمی از کشک را می‌افزاییم. پس از چند جوش قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. آش را در ظرف مناسب می‌کشیم و روی آن را با کشک و پیازداغ و نعناع داغ تزیین می‌کنیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر