header
متن مورد نظر

پخت ساندویچ نیمرو با گوجه برای سحری روزه داران

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

پخت ساندویچ نیمرو با گوجه

یه ساندویچ ساده که با وجود تکراری بودنش هر از گاهی هوس می‌کنیم. این ساندویچ برای سحری ایده آله و با چند برش گوجه آبدار لذیذتر هم میشه. یادتون باشه که همیشه نیمرو یا املت رو بیشتر از مقداری که خانواده یا دوستانتون سفارش میدن درست کنین. چون در ۹۰% مواقع یکی پیدا میشه که دلش می خواد بیشتر از اون چیزی که سفارش داده بخوره یا ممکنه یکی از دوستان که گفته نیمرو نمی خوره با دیدین نیمروی خوشمزه شما نظرش عوض بشه.

میان‌وعده یا صبحانه، خودتان انتخاب کنید تا نیمروزی زیبا با این نیمروهای خوشمزه داشته باشید.

مناسب برای :۲ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱۵ دقیقه

برای درست کردن یک نیمرو ساندویچ خوشمزه نیاز به زمانی کمتر از ۱۵ دقیقه دارید.

بهتر است از نان سبوس‌دار برای تهیه این ساندویچ‌ها استفاده کنید. اگر پنیر چدار نداشتید از هر پنیری که در منزل داشتید استفاده کنید. می‌توانید برای تهیه این ساندویچ‌ها روش متفاوتی نیز در پیش بگیرید. تابه را با روغن زیتون و کمی کره چرب کنید و شعله را کم کنید، سپس نانی که گوجه‌‌فرنگی روی آن چیده شده را در تابه قرار داده و هر یک از تخم‌مرغ‌ها را دقیقا روی نان بشکنید. در تابه را بگذارید تا نیمرو درست شود سپس پنیر را اضافه کنید.

مواد لازم: 

پنیر چدار ۲ ورقه باریک
تخم‌مرغ بزرگ ۲ عدد
گوجه‌فرنگی ۱ عدد
نان تست ۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

حدود ۳۰ گرم پنیر چدار (۲ورقه) برای این ساندویچ‌ها نیاز است.

گوجه فرنگی‌را به صورت حلقه‌های نازک ببرید و روی هر تکه نان تست که برشته شده را با ورقه‌های گوجه بپوشانید.

در تابه‌ای نچسب روی شعله متوسط روغن را گرم کنید. به آرامی تخم‌مرغ‌ها را در تابه بشکنید؛ برای ۱ تا ۲ دقیقه بگذارید بماند تا سفیده‌ها تقریباً سفت شوند.

روی هر کدام از تخم‌مرغ ها ۱ ورقه پنیر قرار دهید، در تابه را برای ۱ دقیقه بپوشانید.

هر یک از نیمروها را روی نان و گوجه گذاشته، نمک و فلفل بزنید و سرو کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر