header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی بامیه خانگی رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی بامیه

شیرینی مورد‌علاقه روزه‌داران در ماه رمضان که طعمی دلچسب دارد و همچنین برای سرو در کنار چای مناسب است.

مناسب برای :۶ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

این یک دستور بسیار ساده برای بامیه می‌باشد. با این مقدار مواد می‌توانید برای ۶ نفر در مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه، بامیه درست کنید.

مواد لازم:

آب

۱ پیمانه

آرد

۱ پیمانه

روغن آب کرده

۴ الی ۵ قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ

۳ عدد

شربت زولبیا و بامیه

۲ پیمانه

طرز تهیه:

آب و روغن را در یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. آرد را یک مرتبه داخل آن ریخته و یکی دو بار آهسته بهم می‌زنیم تا آب آن کاملاً تبخیر شده و مایه سفت شود. قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود.

پس از اینکه مایه خنک شد، تخم‌مرغ‌ها را داخل آن می‌شکنیم و کاملاً مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

در یک تابه، مقداری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. خمیر بامیه را داخل قیف می‌ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد، با قیف، از خمیر به هر اندازه که می‌خواهیم داخل روغن می‌ریزیم تا روی سطح روغن پر شود. گاهی آنها را زیر و رو می‌کنیم تا دو طرف بامیه‌ها برشته گردد. سپس با یک کفگیر مناسب آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را داخل شهد می‌اندازیم و پس از خارج کردن از شهد، سرو می‌کنیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر