header
متن مورد نظر

ماست عسلی ویژه افطاری در ماه رمضان گرم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ماست عسلی

ماست خوشمزه‌ ای که با ادویه‌ های شیرین مزه‌ دار شده است، می‌ تواند پایان خنک و دلپذیری برای غذای شما باشد.

مناسب برای :۶ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

در این دسر، گلاب عطر بی‌نظیری به ماست می‌دهد؛ با این حال اگر عطر گلاب را دوست ندارید، می‌توانید از آن استفاده نکنید. می‌توانید از قبل ماست‌تان را آماده کنید: از یک روز قبل تا پایان مرحله ۳ این دستور پخت را آماده کنید. روی مواد را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید. دو ساعت قبل از سرو تا پایان مرحله ۴ ادامه دهید. درست قبل از سرو نیز مرحله ۵ را انجام دهید. این دسر در مدت ۴۰ دقیقه آماده می‌شود و برای سرو ۶ نفر مناسب است.

مواد لازم:

ماست کم چرب

۳ پیمانه

شکر

۱ پیمانه

بادام

 پیمانه

کشمش

 پیمانه

عسل

¼ پیمانه

شیر

۲ قاشق سوپ‌خوری

روغن گیاهی

۱ قاشق سوپ‌خوری

هل

¼ قاشق چای‌خوری

دارچین

¼ قاشق چای‌خوری

گلاب

¼ قاشق چای‌خوری

زعفران

به مقدار کم

 طرز تهیه:

در تابه‌ای کوچک و روی شعله متوسط، شیر را به جوش می‌آوریم. زعفران را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. سپس شیر را از روی اجاق برمی‌داریم و برای ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم.

در یک کاسه بزرگ یک صافی پلاستیکی قرار می‌دهیم و درون آن یک پارچه تنظیف (پارچه‌ای که از آن برای صافی استفاده می‌کنند تا قسمت‌های درشت و سفت از قسمت مایع جدا شود) می‌گذاریم. ماست را با قاشق روی صافی می‌ریزیم و گوشه‌های پارچه را گره می‌زنیم. بشقابی را روی پارچه می‌گذاریم و فشار می‌دهیم تا مایع اضافی آن خارج شود. ماست را برای ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.

ماست را در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم. شکر، هل، دارچین و گلاب را اضافه می‌کنیم. آن‌ها را هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. مخلوط شیر و زعفران را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

در تابه‌ای مخصوص سرخ کردن، روغن را روی شعله متوسط گرم می‌کنیم. بادام را خرد می‌کنیم، کشمش‌های دم گرفته را در آن می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم تا بادام‌ها طلایی و کشمش‌ها گرد و پف کند (۲ دقیقه)

برای سرو، مخلوط ماست را بین لیوان‌ها یا پیاله‌هایی مورد نظر تقسیم می‌کنیم. روی آن‌ها مخلوط بادام و کشمش را می‌ریزیم. عسل را کم کم اضافه می‌کنیم و در یک لایه نازک روی ماست می‌ریزیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر