header
متن مورد نظر

طرز تهیه دسر مسقطی برشی ماه رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه دسر مسقطی برشی ماه رمضان 95

دسر دلچسب و خوشمزه ایرانی که به تنهایی و همراه با چای سرو می‌شود.

مناسب برای :۱۰ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

دقت کنید که از نشاسته مرغوب استفاده کنید. بعضی از نشاسته‌ها که جنس خوبی ندارند دارای دانه‌های ریز سیاه هستند این دانه‌ها کامل خود را در دسر نشان می‌دهند. پس در خرید نشاسته دقت نمایید. با این مقدار مسقطی به راحتی می‌توانید از ۱۰ نفر پذیرایی کنید.

می‌توانید کمی زعفران دم‌کرده با این مواد مخلوط کنید تا مسقطی زعفرانی داشته باشید.

مواد لازم:

نشاسته مرغوب

۴۰۰ گرم

آب

۱۳ پیمانه

گلاب

۱ پیمانه

شکر

۸۰۰ گرم

روغن آب کرده

۲۰۰ گرم

هل

به مقدار لازم

خلال بادام بو داده

برای تزیین

طرز تهیه:

نشاسته را در ۱۳ لیوان آب سرد حل می‌کنیم و سپس از صافی رد می‌کنیم و در قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب به هم می‌زنیم تا مایع بجوشد و کمی غلیظ شود.

بعد شکر و گلاب را اضافه می‌کنیم و هل را می‌شوییم و داخل مواد می‌ریزیم.

روغن را جداگانه داغ کرده و به مایه اضافه می‌کنیم.

مسقطی را به هم می‌زنیم تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مسقطی باید به حدی غلیظ شود که وقتی قاشق را روی آن می‌کشیم رد قاشق به جا بماند و از بین نرود. پس از اینکه مسقطی غلظت کافی را پیدا کرد آن را در دیس می‌کشیم و اجازه می‌دهیم سرد شود. سپس آن را به صورت لوزی برش می‌زنیم و با خلال بادام بو داده تزیین می‌کنیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر