header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی زولبیا خانگی رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی زولبیا خانگی رمضان 95

شیرینی محبوب ایرانی که باور نمی‌کنید که چقدر درست کردن آن آسان است و می‌توانید هر زمانیکه هوس کردید زولبیا درست کنید.

مناسب برای :بیش از ۱۲ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

این شیرینی هر مخاطبی را بخود جذب می کند و برای ماه مبارک رمضان و افطار بیشتر مورد توجه می‌باشد. این شرینی در ۴۰ دقیقه تهیه می‌شود و با این مقدار مواد می‌توانید زولبیای زیادی درست کنید و از ۱۵ تا ۲۰ نفر به راحتی پذیرایی کنید.

مواد لازم:

نشاسته

۱ کیلو گرم

ماست

۳۰۰ گرم

آب

۴ الی ۵ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

نشاسته را با آب مخلوط می کنیم تا کمی مرطوب شود. سپس ماست را می ریزیم و به هم می زنیم تا مایه کاملاً صاف شود.

داخل یک تابه به مقدار زیاد روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. مایه زولبیا را داخل قیف می ریزیم و از آن به شکل زولبیا داخل روغن داغ ریخته و می گذاریم تا سرخ شود. وقتی یک طرف آنها کاملاً سرخ شد، زولبیا ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

پس از اینکه دو طرف آنها کاملاً سرخ شد، با یک کفگیر آنها را از روغن خارج کرده و داخل شربت زولبیا و بامیه می اندازیم و پس از اینکه شهد، کاملاً به خرد آنها رفت،  زولبیا آماده سرو می گردد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر