header
متن مورد نظر

تهیه برنجک خانگی ویژه ماه رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

تهیه برنجک خانگی ویژه ماه رمضان 95

زمان آماده سازی: ۲۵۰دقیقه

زمان پخت: ۳۰دقیقه

مناسب برای: ۵ نفر

مواد لازم:

برنج : ۵۰ گرم

روغن : یک قاشق سوپخوری

شیر : یک لیوان

نمک : نصف قاشق سوپخوری

طرز پخت و تهیه:

۱- ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.

۲- داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.

۳- برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بو دادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر