header
متن مورد نظر

تهیه اسنک پوره سیب زمینی برای رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

تهیه اسنک پوره سیب زمینی برای رمضان 95

زمان آماده سازی: ۵دقیقه

زمان پخت: ۸۰دقیقه

مناسب برای: ۱۲ نفر به بالا

مواد لازم:

سیب زمینی آبپز : ۲ کیلوگرم

کره : ۱۱۰ گرم

خامه : ¼۱ پیمانه

زرده تخم مرغ : ۸ عدد

تخم مرغ : ۱عدد

جوزهندی : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل سیاه ک به مقدار لازم

طرز پخت و تهیه:

شکل درست کردن و سرو پوره سیب زمینی را تغییر دهید گل هایی که شبیه شیرینی هستند همه را به سمت خود جذب می کنند. شکوفه های سیب زمینی (Duchess Potatoes) نحوه سرو جدیدی از پوره سیب زمینی است. زمانی بیش از یک ساعت لازم است تا این گل ها را درست کنید. به جای خامه می توانید از شیر پرچرب یا ترکیبی از شیر و خامه استفاده کرد.

سیب زمینی را با پوست آب پز کنید تا کامل بپزند.

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و با میکسر له کنید. اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت ۵ دقیقه در یک کاسه خنک شوند.

زرده های تخم مرغ کره نرم شده و هم دمای محیط مقداری نمک مقداری فلفل و مقداری جوزهندی و ¾ فنجان خامه را اضافه کنید.

مواد را با همزن هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. سپس آن را بچشید تا مطمین شوید نمک آن به اندازه است.

مواد را داخل یک قیف شیرینی پزی با ماسوره شکوفه بریزید و قیف را فشار دهید به صورت دورانی قیف را بچرخانید و کل پوره را به شکل گل روی کاغذ شیرینی پزی (کاغذ روغنی)  داخل سینی فر در ردیف های منظم بچینید.

تخم مرغ کامل را با ½ فنجان خامه باقی مانده مخلوط کنید. مواد حاصل را به آرامی روی سیب زمینی ها بمالید (اگر شکوفه های سیب زمینی را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند این کار آسان تر انجام می شود).

سپس سینی را داخل فری با درجه حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا  شکوفه های سیب زمینی به رنگ قهوه ای طلایی درآیند.

گل ها را در بشقاب سرو همراه غذاهای گوشتی سرو کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر