header
متن مورد نظر

درست کردن اسلایس میوه و پسته برای رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

درست کردن اسلایس میوه و پسته

زمان آماده سازی: ۲۰دقیقه

زمان پخت: ۳۰دقیقه

مناسب برای: ۵ نفر

مواد لازم:

شیر عسلی : ۱۰۰ میلی لیتر

کره : ۶۵ گرم

بیسکویت خرد شده : ۷۵ گرم

کشمش :۵۰ گرم

قیسی :۵۰ گرم

پوست پرتقال شکری شده :۵۰ گرم

گیلاس شکری شده :۵۰ گرم

پسته خرد شده :۵۰ گرم

پودر نارگیل : ۳۵ گرم

شکلات برای تزیین :۱۰۰ گرم

پسته برای تزیین :۵۰ گرم

طرز پخت و تهیه:

شکر وکره را خوب باهم مخلوط و سپس آرد را اضافه کنید. بعد تخم مرغ (کامل )را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

مواد آماده شده را در قالب ۲۰*۳۰ بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر طبقه وسط با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد پخت کنید و بعد از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. (حتما داخل قالب کاغذ مومی انداخته شود).

طرز تهیه مواد رویه اسلایس میوه و پسته:

کره ۶۰ گرمی شیرعسل و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا چند جوش بخورد (حدود ۱۰ دقیقه).  خامه را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مواد پایه شیرینی که داخل قالب است و سرد شده را در اختیار دارید حالا پسته خرد شده را روی این خمیر پخته شده بریزید و مواد رویه را که هنوز گرم است روی آن بریزید.

مجددا شیرینی را با همان قالب داخل فر بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد در طبقه بالای فر اجازه پخت نهایی به شیرینی دهید. شیرینی آماده و پس از سرد شدن قابل سرو است.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر