header
متن مورد نظر

طرز پخت سوپ جو پرک و قارچ افطاری ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز پخت سوپ جو پرک و قارچ افطاری 95

زمان آماده سازی: ۵دقیقه

زمان پخت:  ۹۰دقیقه

مناسب برای:  ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم:

جو پرک : یک لیوان

قارچ خرد شده : ۲ لیوان

هویج : ۳ عدد

شیر : ۲ لیوان

سینه مرغ : یک عدد

خامه : ۵ قاشق غذاخوری

کره : ۲ قاشق غذاخوری

شوید نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز پخت و تهیه:

درون قابلمه ای ۵ لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ جو پرک نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان یک ساعت آرام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد.

در اواسط پخت مرغ می توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.

پس از پخت مواد سینه مرغ را خارج کنید و به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید.کره شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد). شیر باید داغ باشد تا سوپ بریده بریده نشود.

پس از آماده شدن سوپ خامه را اضافه و کمی مخلوط کنید. سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و خامه تزیین کنید.

در صورت تمایل یک قاشق شوید خشک را هم زمان با شیر اضافه کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر