header
متن مورد نظر

طرز تهیه سوپ رشته سفره افطاری ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه سوپ رشته سفره افطاری 95

زمان آماده سازی: ۱۵دقیقه

زمان پخت: ۳۰دقیقه

مناسب برای: ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم:

آب : ۱۰ لیوان

عصاره مرغ : ۳ بسته

هویج : ۴ عدد

سیب زمینی : ۲ عدد

ذرت : یک لیوان

رب گوجه فرنگی : ۲قاشق غذاخوری

ورمیشل : به میزان لازم

جعفری نمک فلفل : به میزان لازم

طرز پخت و تهیه:

۱- درون قابلمه ۱۰ لیوان آب بریزید و عصاره های مرغ را اضافه کنید سپس بگذارید آب جوش بیاید. در صورت تمایل می توانید به جای آب و عصاره مرغ از ۱۰ لیوان آب مرغ استفاده کنید.

۲- هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند ذرت پخته ورمیشل رب گوجه فرنگی نمک و فلفل را اضافه و بگذارید سوپ بپزد.

۳- پس از اینکه سوپ جا بیفتد می توانید جعفری های خرد شده را اضافه کنید ۱۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند.

۴- سوپ را در ظرف بکشید و به همراه آبلیمو سرو کنید.

۵- در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید هم چنین می توانید ذرت را از دستور بالا حذف و قارچ را جایگزین ذرت کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر