header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیر برنج برای ماه رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیر برنج برای ماه رمضان 95

مواد لازم  برای شیر برنج:

برنج:۵/۰ لیوان

شیر: ۵ الی ۶ لیوان

گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک : ۵/۰ لیوان

شکر: ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیر برنج :

برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود. در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید. بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعصی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند. در هر صورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم و یا زیاد و یا تغییر دهید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر