header
متن مورد نظر

طرز پخت سوپ جو با سس شیر برای افطاری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

سوپ جو با سس شیر

زمان آماده سازی: ۵دقیقه

زمان پخت: ۱۵۰دقیقه

مناسب برای: ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم:

هویج : ۲ عدد متوسط

جو پرک : یک لیوان

پیاز : یک عدد

مرغ : یک تکه سینه

آرد : ۲ قاشق غذاخوری

کره : ۲ قاشق غذاخوری

شیر : یک لیوان

نمک و فلفل : مقدار لازم

طرز پخت و تهیه:

۱- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز نمک فلفل و ۴ لیوان آب بپزید.

۲- بعداز پخته شدن مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد حرارت را کم کنید.

۳- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد.

۴- برای تهیه سس ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.

۵- پس از آب شدن کره کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

۶- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.

۷- پس از آماده شدن سس آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

نکته ۱ : سوپ جویی که به این روش آماده می شود سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.

نکته ۲ : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر