header
متن مورد نظر

دستور تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دستور تهیه فرنی پرتقالی

مواد لازم:

 شیر  ۱ لیوان
 آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
وانیل کمی
کره ۲۵ گرم
 شکر  ۴ قاشق سوپخوری
 آب پرتقال (با تکه های پرتقال)   نصف پیمانه

طرز تهیه :

همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم.

در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر