header
متن مورد نظر

طرز تهیه دسر مهلبیه با پودر پسته ویژه رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه دسر مهلبیه با پودر پسته

مواد لازم جهت تهیه مهلبیه با پودر پسته :

شیر ۱ لیتر

نشاسته ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۲ قاشق غذا خوری

پودر پسته ۳ قاشق غذا خوری

شکر ۶-۸ قاشق غذا خوری

وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته :

دسر مهلبیه که در این بخش برای شما قرار داده ایم یک دسر عربی می باشد.

یک چهارم از شیر را در ظرفی ریخته و با آرد ذرت خوب مخلوط کنید.

بقیه شیر را به همراه شکر به محلول شیر و آرد اضافه کرده و هم بزنید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را هم بزنید تا کمی بجوشد و غلیظ  شود غلظت آن باید شبیه  فرنی باشد.

در آخر گلاب را به مواد اضافه کرده و سپس در ظرف های کوچک ریخته و روی آن ها را با خلال پسته تزئین کنید.

ظرف های مهلبیه را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر