header
متن مورد نظر

آموزش پخت یک حلوای ساده برای افطاری ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش پخت یک حلوای ساده برای افطاری 95

ما ایرانیان در سرزمین پهناورمان شیرینی های سنتی خوش طعمی داریم که هر کدام بنا به اقلیم و فرهنگ منطقه ای مختص به آن، خواص منحصربفردی دارند. حلوا یکی از شیرینی هایی است که ما را به یاد خاطرات تلخ وشیرینمان می اندازد. در ماه رمضان نیز حلوا، زینت بخش سفره های آسمانی سحر و افطار است. در این چگونه شما را با طرز پخت حلوای ساده آشنا میکنیم.

مواد لازم

آرد گندم یک پیمانه

شکر یک پیمانه

آب یک پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران ساییده یک قاشق مربا خوری

روغن به میزان لازم

پودر پسته و نارگیل برای تزیین

طرز تهیه :

آب، شکر و زعفران را در ظرف مناسب ریخته، روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. میتوانید به جای افزودن زعفران ساییده به آب و شکر زعفران را دم کنید و سپس به شربت بیفزایید.

اگر زعفران را بدون قند ساییده اید نصف قاشق مربا خوری برای یک لیوان یا یک پیمانه آرد کافیست.

سپس حرارت زیر ظرف را کم کنید تا آهسته آهسته بجوشد.

آرد گندمی را که الک کرده اید در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی حرارت بگذارید.

آرد را تا حدی تفت دهید که بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ طلایی در آید، در تمام مدت آرد را هم بزنید تا کاملا یک دست باشد.

اگر میخواهید درست کردن حلوا کمی کوتاهتر شود تفت دادن آن را بدون روغن بیشتر ادامه دهید اما خیلی مراقب باشید زیرا آرد زود میسوزد.

روغن را کم کم به آرد اضافه کنید وبا اضافه کردن هر مقدار، آن را کاملا با آرد مخلوط نمایید ودقت کنید تا غلظت آن به اندازه ماست چکیده شود.

تفت دادن آرد را با روغن ادامه دهید ودر تمام مدت هم زدن را ادامه دهید.

وقتی رنگ آرد با روغن به اندازه دلخواهتان رسید گلاب را در ظرف شربتتان بریزید. صبر کنید تا اگر شربت از جوش افتاد دوباره به جوش آید.

شربت را به آرد و روغنی که روی حرارت است اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

هم زدن را ادامه دهید تا حلوا قوام مورد نظر را به دست آورد.

حرارت را خاموش کنید و حلوا را در بشقابهای دلخواهتان بریزید وبا پشت قاشق روی آن را صاف کنید.

میتوانید روی حلوا را با لبه قاشق شکل دهید وسپس با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.

نکات و هشدارها

بدانید همواره میزان آب، شکر و آرد برای درست کردن یک حلوای خوب با هم مساوی است، بنابراین از هر پیمانه ای میتوانید استفاده کنید.

اگر بار اول است که حلوا درست میکنید و بعد از افزودن شربت حلوایتان شل شد اصلا نگران نشوید وبه هم زدن حلوا را روی حرارت ادامه دهید تا قوام مورد نظر حاصل شود.

هنگام درست کردن حلوا مخصوصا زمان افزودن شربت از دست کش فر استفاده کنید تا دچار سوختگی نشوید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر