header
متن مورد نظر

طرز تهیه دسر مسقطی زعفرانی ویژه رمضان ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه دسر مسقطی زعفرانی ویژه رمضان 95

دسر سنتی خوشمزه‌ای که عطر و بوی خونه مادربزرگ‌ها را به یادمان می‌اندازد. این دسر لذیذ برای پذیرایی هم مناسب است.مسقطی زعفرانی یک دسر ایرانی سالم است که همهٔ بچه ها خاطرهٔ آن را از خانهٔ مادر بزرگ‌ها به یاد دارند.

مناسب برای :۸ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

این دسر خوش طعم با رایحهٔ زعفرانی یک دسر قدیمی و سنتی ایرانیست که برای بعد از غذا و عصرانه انتخاب بسیار مناسبیست. با این مقدار مواد می‌توانید به تعداد ۸ کاسه مسقطی درست کنید. این دسر در مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه آماده می‌شود.

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را در آب حل کرده و اجازه می‌دهیم تا ته نشین شود. سپس‌ روی آن را خالی کرده و تمامی مواد به جز کره را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. مرتب مواد را با همزن دستی به هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب برسد. این مایه باید آن قدر غلیظ شود تا رد همزن روی آن بماند.

در این مرحله کره را اضافه کرده و به هم می‌زنیم.

مسقطی را داخل یک سینی بزرگ ریخته و بعد از خنک شدن برش می‌زنیم یا داخل قالب‌های یک‌ نفره تقسیم کرده و پس از این‌که خنک شد آنها را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئین می‌کنیم. مسقطی برای خنک شدن احتیاجی به یخچال ندارد و در دمای محیط پس از چند ساعت به‌خوبی خودش را می‌گیرد.

روی مسقطی ها را می‌توانید با خلال بادام، پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.

مواد لازم:

نشاستهٔ گل گندم

۷۵ گرم

آب

۷۵۰ میلی‌گرم

شکر

۲۰۰ گرم

زعفران

۱ قاشق غذا خوری

دانهٔ هل

به مقدار لازم

کره

۵۰ گرم

 

 

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر