header
متن مورد نظر

طرز تهیه مشکوفی یا مسقطی با شیر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه مشکوفی یا مسقطی با شیر

مواد لازم:

شاسته     ۴ق غ

شیر        ۲ لیوان

شکر        ۴ ق غ

گلاب        ۱ ق غ

وانیل        ۱ پنسه

زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه :

نشاسته و شکر را در شیر سرد کاملا حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید.

وقتی کمی غلیظ شد زعفران و گلاب و وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید

هنگامی که به غلظت ماست رسید دسر اماده است از روی شعله بردارید و در ظرف سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

نکات:

۱- استفاده از زعفران و گلاب اختیاری است و طعمی مانند بستنی سنتی میدهد!

۲- مقدار استفاده از زعفران اختیاری است و به هر اندازه که رنگ ان را دوست دارید میتوانید استفاده کنید.

۳-تهیه دسر تقریبا شبیه فرنی است یعنی تا زمان اماده سازی باید مرتبا ان را هم بزنید تا گلوله نشود.

۴- میتوانید به جای شیر از آب استفاده کنید که در این صورت به دسر میگویند لرزونک.

۵- میتوان به جای زعفران ,پودر کاکائو اضافه کرد یا اینکه در ۳ مدل زعفرانی وانیلی و کاکائویی دسر را اماده کرد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر