header
متن مورد نظر

کباب پیک نیکی، مخصوص سیزده بدر ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

جوجه ترش

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۴۰۰ گرم فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ عددپیازخرد شده
  • ۱ ق س زعفران دم کرده
  • ۲ق س رب انار ملس
  • ۳ ق س آب‌لیمو تازه
  • ۲ق س ماست
  • ۵۰ گرم کره
  • ۴ عددسیخ چوبی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • گردو به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫  ابتدا مرغ را به‌صورت تکه‌های ۴-۳ سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آب‌لیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه‌های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۲٫  در یک کاسه ماست و زعفران را باهم مخلوط کنید. بعدازآنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود.

۳٫  حالا تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارتکم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید تا مرغ‌ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ خوب مغز پخت شوند.

۴٫  رب انار و گردو را باهم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ‌هابریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب‌ها را سرو کنید.

فوت و فن

اگر  می خواهید کباب شما ترش تر شود می  توانید از رب انار ترش استفاده کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر