header
متن مورد نظر

طرز تهیه استیک با سس قارچ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

استیک با سس قارچ

قارچ و گوشت همیشه ترکیب هایی عالی برای هم بوده اند و ما هم امروز می خواهیم با استفاده از این ترکیب دستور پخت استیک با سس قارچ را به شما آموزش دهیم. خوردن گوشت به صورت متعادل برای بدن بسیار مفید است، این غذا قارچ نیز دارد که حاوی فیبر است پس یک وعده از آن می تواند تا مدت زمانی طولانی سیر نگهتان دارد. اگر دوست دارید می توانید کنار بشقابتان بوک چوی ( کاهوی چینی ) و مقداری برنج قهوه ای نیز میل کنید تا مقدار فیبر این وعده بسیار بالا برود.

مواد لازم برای استیک:

  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۴۵۰ گرم گوشت استیک، برش داده شده
  • اسپری پخت و یا مقداری روغن

مواد لازم برای سس قارچ:

  • یک دوم فنجان پیاز خرد شده
  • یک حبه سیر، خرد شده
  • دو فنجان قارچ که نازک برش داده شده باشند
  • یک فنجان آب گوشت کم نمک
  • یک سوم فنجان سرکه سفید
  • یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
  • یک دوم فنجان پیازچه خرد شده

 

استیک با سس قارچ

روش پخت:

۱٫ منقل یا کباب کن را گرم کنید.

۲٫ برای اینکه گوشت استیک را آماده کنید به دو طرف آن به صورت مساوی نمک و فلفل بزنید. استیک را روی سینی مخصوص کباب کردن که از قبل با اسپری پخت یا مقداری روغن چربش کردید قرار دهید. گوشت را از هر سمت به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که به مقدار دلخواهتان پخت بپزید. گوشت را از روی سینی بردارید و با فویل بپوشانید.

۳٫ برای آماده کردن سس، یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا حرارت دهید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. یک دوم فنجان سیر یا پیاز اضافه کنید، ۲ دقیقه بپزید. قارچ ها را اضافه کنید، ۴ دقیقه بپزید. آب گوشت، سرکه و بالزامیک را اضافه کنید. ترکیب را که حالا آب دارد به جوش بیاورید، حرارت را تا متوسط پایین بیاورید، و اجازه دهید بجوشد تا زمانی که به یک و یک چهارم فنجان برسد ( حدود ۶ دقیقه طول می کشد ). پیازچه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بپزید.

۴٫ استیک را با دقت برش داده و ورق ورق کنید سپس با سس قارچ سرو کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر